Motivationscoaching

Motivationscoaching 

Find motivationen igen 


Målet med forløbet er, at finde en indre motivation og værktøjer hertil, der kan hjælpe dig med at bibeholde motivationen. 

Individuel motivationscoaching


Selvom coaching kan forgå i hold, er det vigtigt for mig, at alle bliver ligeligt set og hørt. Derfor er udgangspunktet i min motivationscoaching, at alle har behov for en individuel indfaldsvikel til at starte ud med. 

Resultatorianteret motivationscoaching


Med et nemmere overblik over hvilke værktøjer, styrker og potitentale du har, giver motivationscoaching hos Livsdialog dig en mere resultatorienteret fremtid. 

Hvad er en motivationscoaching?


Motivationscoaching er coaching i den indre drivkraft, coaching i at finde frem til den indre motivation vi alle har og coaching i at finde frem til egne værktøjer, der kan booste motivationen i din hverdag. Som coach vil jeg sørger for, at dykke individuelt ind i dine behov og hjælpe dig med, at finde frem til kernen af de udfordringer du har, der står i mellem dig og den motivation du gemmer på.


En coach med fokus på motivation er en coach, der formår at lave et helikopterperspektiv ud fra det vedkommende, der søger vejledning hos coachen, fortæller. At være piloter sammen i tankespind og kaos, er coachens fineste opgave og det er det, jeg bestræber mig på ved hver en samtale. Vi vil sammen finde løsninger og værktøjer, der kan give dig muligheden for selv, at være piloten i dit eget liv og have kontrollen over din motivation.

Copyright © All Rights Reserved