Skilsmisse

Coaching i skilsmisse 

Coaching i og indenfor skilsmisse

Når en familie skilles. Forældrene stopper parforholdet og familien skal omstilles og omdannes på ny i nye forhold, som forældrene, børnene eller andre tæt knyttede pårørende kan finde frustrende. Specielt med udgangspunkt i børn, følger og modtager de hvad der bliver præsenteret for dem, da det er deres familie, uden at vide hvordan de kan/skal stille sig kritisk til den frusterende ændring i hverdagen.

Ovenstående kan give spekulationer, splittelse og mange forvirrende tanker samt føelser for barnet, idet børn ønsker at være loyale overfor forældrene. Her vil der i de fleste tilfælde, med det samme eller senere opstå et savn. Dette savn kan være problematisk, svært at sætte ord på og vanskeligt for børn at tale med forældrene om. 


Ofte har børn brug for en neutral person der ikke dømmer, men lytter og kommer med værktøjer til bedst muligt, at komme igennem. Samtale med en udefrakommende kan være givende for et barn, hvor familien splittes uanset, hvor velfungerende en skilsmisse der er tale om.  

Copyright © All Rights Reserved